dimarts, 21 d’agost del 2018

Interacció docent-alumnat: l’aplicació Classroom


A classe, els alumnes de 5é de Primària ja treballen amb les TICS. A l’entrada anterior hem dit que l’alumnat té iPad per a treballar a classe. Per això, ara us contaré sobre l’aplicació Classroom.



Aquesta aplicació és gratuïta i pertany a Google, i és dissenyada per als professors. Aquesta eina ajuda els docents a organitzar les classes, a més de millorar la interacció amb l’alumnat. Això vol dir que el docent tindrà més seguretat perquè cada alumne s’haja assabentat de la feina a fer. L’aplicació Classroom, juntament amb el correu electrònic i Google Drive, crea un espai organitzat amb moltes carpetes per a alumnes i professors, amb tota mena d’avisos, notes, treballs i temaris addicionals, entre d’altres coses complementàries.

En resum, amb Classroom els docents podrán crear les tasques a emplenar, millorar la comunicació a classe i ser organitzats en tot moment, a més de saber si els alumnes han realitzat la feina (gràcies a les carpetes de Google Drive).

Les passes són senzilles, ja que és necessari “crear” una classe digital, afegir alumnes i omplir-los de treballs, apunts, anotacions i d’altres objectius, amb la seguretat que els alumnes treballen i poden consultar el docent en qualsevol moment, gràcies a la missatgeria instantània.

Si voleu saber-ne més, us deixe el següent enllaç, perquè us resulte més útil:

https://wwwhatsnew.com/2014/06/16/asi-funciona-classroom-la-nueva-herramienta-educativa-de-google

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.